14.3 C
Zvornik
23. мај 2024.

Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće ove nedjelje

Retrogradni Merkur nam je u prethodnom periodu pravio probleme i „kočio“ stvari, ali od 3. juna kreće direktno, pa će drugi dio nedjelje već biti daleko bolji. Kako bilo, u nedelji od 30. maja do 5. juna tri horoskopska znaka će imati najviše sreće, proverite da li ste među njima!

Blizanci

Došli ste do nekog važnog zaključka ili rješenja koje se tiče vašeg života i ne dozvoljavate da vam bilo ko svojom negativnošću upropasti raspoloženje. Sigurni ste u sebe, naumili ste da sve što treba završite i da krajem nedjelje uživate u uspjehu – tako će i biti!

Ljubazni ste prema svima i smireni, pa čak i ako vas neko iznervira ostavićete to po strani i koncentrisati se na svoj cilj.

Škorpija

Morate da se strpite do polovine nedjelje, tj. do 3. juna kada će Merkur krenuti direktno i nećete moći da vjerujete koliko će odjednom sve ići u vašu korist! Svaki vaš plan, projekat, sve što ste započeli, sada ćete lako i uspešno završiti.

Ono što bi vam svakako prijalo je odmor, koji ne mora čak ni da podrazumeva putovanje, već samo udaljavanje od stvari koje svakodnevno radite.

U svakom slučaju, ove nedjelje je fokus na vama, dobar jer period da isplanirate nešto za budućnost jer će se vaši planovi i te kako ostvariti.

Strijelac

U prethodnom periodu ste bili pomalo frustrirani, ali ove nedjelje će sve biti bolje. Fokusirani ste na ciljeve koje ste sebi postavili i lako ih ostvarujete.

Sjajni ste u tome da tačno znate šta vam je potrebno i da ispuniste sebi svaku želju ove nedjelje. Samo napred, to je ono što vam treba.

Očekuju vas dobre vijesti koje se tiču situacije sa vašim domom ili možda budućim domom. Veoma ćete se obradovati!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se