4.3 C
Zvornik
30. марта 2023.

Objavljen konkurs za 6. Drinske književne susrete

ASoglas izdavaštvo objavilo je konkurs za 6. Drinske književne susrete koji se održavaju 2022. godine u Zvorniku.

Kako je saopštila ova izdavačka kuća, na konkurs se mogu prijaviti rukopisi za: najbolji neobjavljeni roman, najbolja neobjavljena zbirka pjesama, najbolja neobjavljena zbirka priča, najbolja neobjavljena zbirka za djecu. Pobjednicima konkursa biće štampane i objavljene knjige u tiražu od po 200 primjeraka, drugoplasirani autori ostvaruju pravo na popust od 50% trećeplasirani autori iz svih kategorija ostvaruju pravo na 30% popusta, dok po 7 pohvaljenih autora iz svake kategorije ostvaruje pravo na 20% popusta u odnosu na redovne cijene, a pravo učešća imaju svi autori koji pišu na srpskom tj. eks-ju jezicima.

Uporedo sa redovnim konkursom za afirmisane tj. autore koji imaju objavljene knjige, ASoglas Izdavaštvo raspisuje konkurs za autore koji pišu, ali do sada nisu imali objavljenu knjigu.

Na manifestaciji koja će se održati na jesen 2022. godine u Zvorniku, pravo učešća u dogovoru sa organizatorom imaju nagrađeni, pohvaljeni i autori koji dobiju poziv za učešće od organizatora kao specijalni gosti.

-Nakon održanih susreta, od prošlih smo započeli objavljivanje DRINSKOG KNJIŽEVNOG LISTA, u kom će biti objavljene sve aktivnosti vezane za konkurs tj. manifestaciju konkursa i intervjua s nagrađenim autorima, pa sve do fotografija sa održanih Susreta i odabranih radova autora koji su učestvovali na Susretima – saopšteno je iz izdavačke kuće Asoglas Izdavaštvo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
973PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se