-4.6 C
Zvornik
08. фебруара 2023.

Praznična čestitka Mila Matića, predsjednika Upravnog odbora „Alumine“: Nastaviti razvoj fabrike

U ime Upravnog odbora i menadžmenta Alumine, kao i svoje lično ime, zaposlenima u fabrici, kao i našim poslovnim partnerima, prije svega kupcima i dobavljačima, želim da čestitam Novu 2022. godinu i predstojeće božićne praznike, sa željom da ih provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju.

Godinu koju ispraćamo, sa poslovnog aspekta ove fabrike, možemo u najkraćem sažeti – kao tešku, izazovnu, ali na kraju ipak uspješnu.

Uprkos mnogim problemima i teškoćama, Alumina je obezbijedila redovno odvijanje procesa proizvodnje, takođe uredno smo servisirali sve  finansijske obaveze nastale kao produkt rada fabrike, te sačuvali itekako probirljiva i zahtjevna tržišta naših proizvoda, pokazujući stalni trend pozitivnih poslovnih rezultata.

Sigurno da nije bilo lako, ali smo još jednom pokazali snagu kolektiva i koliko smo jaki i spremni da se prilagodimo novim okolnostima.

Uprkos planetarnoj krizi i negativnim trendovima u svjetskoj ekonomiji, uspjeli smo da razvijamo našu fabriku, prije svega kroz novu paletu proizvoda, pokazujući da kriza može biti i naša šansa.

Kako bi bismo odgovorili potrebama naših kupaca, nastavili smo dodatno razvijati vlastite kapacitete, posebno u onom dijelu proizvodnje, koja, smatramo,  može osigurati sigurniju i bolju budućnost za fabriku i radnike.

Brojni izazovi nas očekuju i u 2022. godini. Naš primarni cilj u godini koja je pred nama, biće da obezbijedimo nesmetano odvijanje procesa proizvodnje, što podrazumijeva ispunjenje ugovorenih obaveza prema našim kupcima, a kroz pozitivne efekte rada da stvorimo uslove i da poslovanje fabrike ide naprijed, a samim tim obezbijedimo benefite ne samo za radnike Alumine, nego i za bliže i šire okruženje.

S tom željom, još jednom srećna Nova 2022. godina i predstojeći božićni praznici.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se