8.1 C
Zvornik
27. април 2024.

Novi repertoar bioskopa Doma Omladine od 13. januara (video)

ZVORNIK – Poslije pauze zbog novogodišnjih i božićnih praznika, bioskop Doma Omladine Zvornik ponovo otvara svoja vrata za sve ljubitelje sedme umjetnosti.

Novi repertoar sa tri nova filma počinje sa prikazivanjem od četvrtka 13. januara.

U terminu do 17 časova biće prikazan film „Kliford – Veliki crveni pas“.

Sinopis: Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malo crveno kuče, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku.

U terminu do 19 časova možete pogledati novo ostvarenje domaće kinematografije „Zlatni dečko“.

Sinopis: „Zlatni dečko“ je priča o mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji postaje meta različitih interesa, prevashodno zbog svog talenta. Ovo filmsko ostvarenje je mnogo više od filma o sportu, to je priča o surovom svetu sportiste Denisa Markovića, koji od igrača lokalnog fudbalskog kluba postaje igrač koji dnevno zarađuje milone.

U terminu od 21 čas za sve ljubitelje horor žanra biće prikazan film „Vrisak„.

Sinopis: Dvadeset pet godina nakon što je niz brutalnih ubistava šokirao tihi grad Vudsboro, novi ubica je navukao Goustfejs masku i počinje da ganja grupu tinejdžera kako bi oživeo tajne iz smrtonosne prošlosti grada. Nev Kembel („Sidni Preskot“), Kortni Koks („Gejl Veders“) i Dejvid Arket („Djui Rajli“) vraćaju se svojim kultnim ulogama u VRISKU zajedno sa Melisom Barerom, Kajlom Galnerom, Mejsonom Gudingom, Miki Medison, Dilanom Minetom, Dženom Ortegom, Džekom Kvejdom, Marli Šelton, Jasmin Savoj Braun i Sonjom Amar.

Karte za sve filmove možete kupiti u biletarnici Doma Omladine od 13. januara.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se