17 C
Zvornik
26. април 2024.

Preventivne aktivnosti u sklopu kampanje „Lako je alkohol odbiti“

ZVORNIK – S ciljem podizanja svijesti svih građana, kao i zbog povećanja stepena bezbjednosti u saobraćaju kroz smanjenje broja vozača koji u saobraćaju učestvuju pod dejstvom alkohola, policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa predstavnicima Auto-motodruštva „Semafor“ Zvornik, danas su u ulici Svetog Save u Zvorniku, realizovali preventivnu akciju „Lako je alkohol odbiti“.

U ulici Svetog Save u Zvorniku je danas angažovano specijalno vozilo sa kojeg je emitovan džingl koji opominje vozače da ne upravljaju automobilom pod dejstvom alkohola, dok su policijski službenici PU Zvornik u saradnji sa Auto-moto društvom „Semafor“, dijelili promotivne letke i demonstrirali građanima pijane naočare.

Na području PU Zvornik, u prvih 11 mjeseci 2021. godine je iz saobraćaja isključeno 1.129 učesnika koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola.

PU Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa preduzimanjem preventivnih irepresivnih mjera sa ciljem poboljšanja bezbjednosti saobraćaja na ovom području.

Ovom prilikom apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise, vozači da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kako bi na taj način zaštitili sebe ali i druge učesnike u saobraćaju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se