12 C
Zvornik
23. април 2024.

Pješak teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Šekovićima

Na regionalnom putu Šekovići – Caparde, u Šekovićima, 20.12.2021. godine dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobile teške tjelesne povrede.

Naime, Policijskoj stanici Šekovići je navedenog dana oko 17,11 časova prijavljeno da je na navedenom regionalnom putu u Šekovićima pronađeno lice S.S. iz Šekovića sa vidnim povredama glave i lijeve noge kako leži pored kolovoza u svjesnom stanju. Policijski službenici PS Šekovići su odmah postupili po navodima prijave, te izašli na lice mjesta, utvrdili da se na istom dogodila saobraćajna nezgoda, te izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

Daljim operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da je u navedenoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo putničko motorno vozilo marke „Mercedes“, kojim je upravljalo lice V.L. iz Šekovića, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Licu inicijala S.S. iz Šekovića, koje je u navedenoj nezgodi učestvovalo kao pješak je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Šekovićima, a zatim je upućeno u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštvaIstočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica koji je naložio da se dostavi Izvještaj opočinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se