10.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Ljekari Opšte bolnice Zvornik dobili pisma zahvalnosti od učenika

Učenici trećeg razreda Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Zvornika poslali su pregršt pisma Opštoj bolnici Zvornik u kojima zahvaljuju ljekarima za sav njihov trud i požrtvovanost, dok su pacijentima poslali poruke podrške u njihovom daljem liječenju.

Pisma, koja su poslali učenici petog odjeljenja sa učiteljicom, sadržajima su pozitivno iznenadila zaposlene u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ali i hospitalizovane pacijente, saopšteno je danas iz Opšte bolnice Zvornik.

Pisma, kao i izgled koverte osmišljavali su sami učenici, a sadržaji pisama obradovali su sve zaposlene u Opštoj bolnici, navode iz ove zdravstvene ustanove.

Srn2021 12 15 1137235 0

Učenici su u pismima poželjeli srećne predstojeće praznike i zaposlenim i pacijentima.

Ova neobična pošiljka izazvala je osmijehe na licima zaposlenih, kao i na licima pacijenata i dala im snagu da njihova borba za zdravlje bude još snažnija i upornija.

Doktori sa svih odjeljenja zvorničke bolnice oduševljeni su ovim gestom i u ime ustanove, zaposlenih i pacijenata zahvalili su učenicima ovog odjeljenja i njihovoj učiteljici na sjajnoj ideji koja je pokazala da nekoliko lijepih riječi mogu izazvati zadovoljstvo, osmijeh i radost, navodi se u saopštenju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se