5.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Rasvijetljeno pet krivičnih djela protiv imovine u Osmacima

Policijski službenici Policijske stanice Osmaci, dana 23.09.2021. godine podnijeli su pet izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o počinjenim krivičnim djelima protiv tri lica, i to I.K., S.M. i S.L., svi iz Osmaka, područje Grada Zvornika, zbog osnova sumnje da su izvršili četiri krivična djela „Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Razbojničke krađe“.

Policijskoj stanici Osmaci, prijavljeno je nn lice ili više njih da su krajem prošle godine i početkom ove godine iz kuća otuđili novac, zlato, razne vrste alata, kao i računare iz javne ustanove, nakon čega su policijski službenici Policijske stanice Osmaci preduzimanjem niza operativnih mjera i istražnih radnji došli do saznanja da se u vezu sa navedenim krivičnim djelima mogu dovesti lica I.K., S.M. i S.L., svi iz Osmaka, područje Grada Zvornika i nad istim izvršili kriminalističku obradu.

Policijski službenici PS Osmaci, nastavljaju dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti kako bi utvrdili da li se navedena lica mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima na području PS Osmaci.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se