8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Novo sanitetsko vozilo – donacija za JZU Bolnica Zvornik

Juče je u JZU Bolnica Zvornik stiglo sanitetsko vozilo koje je namijenjeno za prevoz i pružanje pomoći pacijentima, koje je donacija kompanije Alumina d.o.o. Zvornik.

Kompanija Alumina d.o.o. je početkom pandemije JZU Bolnica Zvornik takođe donirala i dva respiratora u akciji u kojoj su učestvovali Gradska uprava i privrednici grada Zvornika, kada su ukupno donirana tri respiratora za potrebe liječenja pacijenata.

sanitet 11 scaled 1

Sanitetsko vozilo je osnovno sredstvo za transport pacijenata izmedju udaljenih lokacija. Kvalitet organizacije transporta i samog sanitetskog vozila osigurava osnovne zahtjeve za bezbjednošću, kako pacijenata tako i medicinskog osoblja koje učestvuje u tome.

DSC 0269s scaled 1

Sanitetsko vozilo će mnogo značiti u poboljšanju pružanja usluga prema našim pacijentima.

Pandemija virusom orona znatno je doprinijela da se broj potreba za transport pacijenata poveća, te će se ovom donacijom značajno olakšati i osigurati rad.

sanitet 111 scaled 1

Menadžment JZU Bolnica Zvornik izražava veliku zahvalnost rukovodstvu i Upravnom odboru kompanije Alumina d.o.o. što su imali sluha za potrebe ove zdravstvene ustanove i stanovnika ove regije u vremenu kada su uslovi poslovanja naših ustanova znatno otežani, te su se uprkos tome odlučili za ovu značajnu donaciju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se