13.1 C
Zvornik
08. мај 2024.

Banjaluka nije štala, niti konjušnica

Predsjednik Skupštine opštine Rogatica Ninoslav Prelić izjavio je Srni da je najnoviji video-snimak u kojem glavnu ulogu igra gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pokazuje ne samo da je riječ o politički nezreloj osobi, već i osobi koja treba prvo da odraste i završi školu, pa tek onda počne nešto da radi.

“Njegova politička karijera i sve što radi zasniva se samo na performansima, skandalima i rijaliti scenama. Mislili smo da nema dalje i da ne može dalje kada je riječ o Stanivukoviću i njegovim egzibicijama, ali ‘škola jahanja’ koju je priredio u službenim prostorijama je mulj u koji je upao u svakom pogledu”, istakao je Prelić.

Prelić je poručio Stanivukoviću da Banjaluka nije štala, niti konjušnica, već glavni grad Republike Srpske i da prestane da ponižava njene građane, kao i one koji su život dali za taj grad i Republiku.

“Stanivuković treba što prije da se vrati u realnost i shvati da politika nije ni rijaliti šou, niti vlastita promocija po svaku cijenu, već briga o građanima, lokalnoj zajednici i Republici”, istakao je Prelić i poručio da je Stanivukovićeva “škola jahanja” jedna velika sramota ne samo za njega i njegovu političku partiju, već i za Banjaluku i Republiku Srpsku, jer je ovaj video-snimak, nažalost, predmet podsmijeha u regionu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se