8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Tijanić: Stanivuković nije svjestan ozbiljnosti povjerene funkcije


ZVORNIK – Predsjednik Mladih socijaldemokrata Zvornik Veljo Tijanić rekao je Srni da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković mora biti svjestan ozbiljnosti funkcije koja mu je povjerena, ali da, nažalost, njegovo nedolično ponašanje dokazuje da nije dorastao toj funkciji.

„Smatram da je Stanivuković, koji na razne načine pokušava da bude u centru pažnje, ovim najnovijim gestom „jahanja“ ismijao sve građane najvišeg grada u Republici Srpskoj“, rekao je Tijanić.

On je ocijenio kao skandalozno ponašanje Stanivukovića u vezi sa prikazanim video-snimkom, navodeći da Stanivuković ne može taj sramni gest pravdati mladošću, jer ima drugih veoma korisnih načina da ispolji mladalački duh, ako se tako osjeća.

Tijanić smatra da bi za Stanivukovića najbolje bilo da podnese ostavku na funkciju gradonačelnika i da time poštedi građane Banjaluke, ali i Republike Srpske, svakih daljih neprijatnosti, kojih je do sada imao prilično dosta.

U javnosti se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi Banjaluka, jaše gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da „jaše konja“.

https://www.youtube.com/watch?v=1lMS8PUj6jc

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se