14.3 C
Zvornik
26. април 2024.

U protekla 24 časa 5 saobraćajnih nezgoda

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda od kojih su tri sa povrijeđenim licem.

Na magistralnom putu Zvornik – Milići u mjestu Divič, grad Zvornik, 19.07.2021. godine oko 06,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „AUDI” prilikom čega je tjelesne povrede zadobio vozač V.T. iz Vlasenice. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Protiv vozača biće odnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

Policijskoj stanici Bratunac, 19.07.2021. godine oko 10,00 časova, obratili su se radnici Doma zdravlja Bratunac i prijavili da su im se radi ukazivanja medicinske pomoći obratila tri lica zbog povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila na regionalnom putu Bratunac – Konjević Polje u mjestu Avdagina njiva, slijetanjem putničkog automobila marke „RENAULT”. Nakon pregleda sva tri lica su sanitetskim vozilom prevežena u JZU „Bolnica Zvornik“. Putničkim automobilom je u trenutku nezgode upravljao M.A. iz Bratunca, koji je tom prilikom zadobio povrede, a povrede su takođe zadobili i suvozač navedenog automobila – I.A. i putnik R.A.svi iz Bratunca. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Bratunac. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Na magistralnom putu Zvornik – Tuzla u mjestu Oraovac, grad Zvornik, 19.07.2021. godine oko 12,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička automobila marke „Mitsubishi“ kojim je upravljao N.V. iz Oraovca i putnički automobil marke „SEAT” kojim je upravljao M.Č. iz Donjih Grbavaca. U ovoj nezgodi povrede je zadobilo lice M.Č. koji je prevezen u hitnu pomoć Doma zdravlja Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Protiv vozača N.V. biće odnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se