17 C
Zvornik
26. април 2024.

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, lice iz Zvornika lišeno slobode

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira.

-Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, 20.04.2021. godine, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, izvršili su pretres lica N.S. i objekata koje koristi, prilikom čega su kod istog pronašli i privremeno oduzeli određenu količinu biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Zbog postajanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, N.S. je lišen slobode. O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja za krivično djelo.

     -Policijskoj stanici Bratunac, 20.04.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, otuđilo čamac koji se nalazio pored vikendice u mjestu Krasanpolje, opština Bratunac. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.  

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se