naslovnaVIJESTI

Požar u Borogovu

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je pet krivičnih djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

Policijskoj stanici Zvornik, 22.04.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz prostorija ZEDP „Elektro – Bijeljina“ A.D. u Karakaju, grad Zvornik, otuđilo GPS uređaje koji se koriste za satelitsko trasiranje električne mreže. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

Policijskoj stanici Osmaci, 22.04.2021. godine, prijavljeno je da je u mjestu Borogovo, opština Osmaci, 21.04.2021. godine u poslepodnevnim časovima, izbio požar koji je zahvatio veću količinu sadnica javora i šume državnog vlasništva. Požar je lokalizovan od strane pripadnika Šumske uprave Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Osmaci koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Paljevina“.

Tagovi
Back to top button
Close
Close