Servisne informacije PU Zvornik

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica

Policijskoj stanici Milići, 08.03.2021. godine, prijavljeno je da je B.M. iz Milića, došao u prostorije opštine Milići, nakon čega je počeo da upućuje prijetnje. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići koji su zatekli na licu mjesta B.M. koji se oglušio o zakonito izdato naređenje policijskih službenika da prestane sa činjenjem nedozvoljenih radnji, nakon čega je lišen slobode. U toku je rad na dokumentovanju prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Na regionalnom putu Srebrenica – Bratunac, u mjestu Potočari, opština Srebrenica, 08.03.2021. godine oko 18,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „VW Golf”, kojim je upravljala A.R. iz Srebrenice, koja je tom prilikom zadobila tjelesne povrede. Povrijeđenoj je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Srebrenica, odakle je upućena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Srebrenica. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Back to top button