8.1 C
Zvornik
27. април 2024.

Potpredsjednik Narodne Skupštine Republike Srpske imao udes

U jednoj od dvije lančane saobraćajne nezgode koje su se juče dogodile na području Doboja, u jednom od vozila bio je i Milan Petković, potpredsjednik NS RS, koji nije ozbiljnije povrijeđen, saznaju „Nezavisne“.

-Istina je da je smo imali nezgodu, ali najvažnije je da nije bilo teško povrijeđenih – rekao je Petković, koji je danas na zasijedanju Narodne Skupštine Republike Srpske.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Doboj, nezgoda se desila oko 13.45 časova u mjestu Bare na dionici puta Rudanka-Doboj.

-Do nezgode je došlo kada su se sudarili golf 5 koji je vozio R. S. iz Bileće, reno kojim je upravljao dobojlija G. I. i škoda za čijim volanom je bio Ž. M. iz Srpca. U ovoj saobraćajnoj nezgodi povrede su zadobili suvozač u škodi M.P. iz Banjaluke kojem su u dobojskoj bolnici konstatovane lakše povrede, vozaču renoa G.I. su konstatovane teške tjelesne povrede, suvozaču iz navedenog automobila A.M. još uvijek nisu konstatovane povrede i vozaču škoda Ž.M. su konstatovane teže tjelesne povrede – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se