naslovnaUncategorizedVIJESTIZvornik

Mladi socijaldemokrati iz Zvornika darovali 150 paketića

Koliko je za naše društvo važna svaka kategorija stanovništva, danas su nam pokazali Mladi socijaldemokrati iz Zvornika koji su darovali 150 paketića mališanima iz višečlanih porodica u socijalnoj potrebi. Porodice koje su obišli nastanjene su u Zvorniku, Karakaju, Čelopeku, Ekonomiji, Malešiću, Lokanju, Pilici, Branjevu i Kiseljaku.

-Ovo je za mene posebno draga aktivnost koju već tradicionalno sprovodimo sa funkcionerima iz naše stranke koji doniraju novac kako bismo obradovali što više porodica za Božićne i novogodišnje praznike.
Posebno zadovoljstvo je vidjeti osmjehe na mladim licima, stoga smo ove godine odlučili da ih posjeti i Deda Mraz koji je izazvao posebno oduševljenje među mališanima – rekao je predsjednik Mladih socijaldemokrata, Veljo Tijanić.

Tijanić objašnjava da je prvobitna zamisao bila da se mališanima uz dječiju predstavu u zvorničkom Domu omladine uruče paketići, ali da je zbog poštovanja epidemioloških mjera ipak odlučeno da Deda mraz treba da im pokuca na vrata, vodeći računa da porodice dodatno ne izlože trošku.

Mladi socijaldemokrati iz Zvornika nastaviće i dalje sa realizacijom ovakvih i sličnih aktivnosti, a cilj ove akcije je da podstaći sve građane da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija, zaključuje Tijanić uz iskrene čestitke svih praznika.

‼️DJEČIJI OSMIJEH NEMA CIJENU

U sklopu akcije „Međugeneracijska solidarnost“ juče i danas smo uručili 150 paketića…

Posted by MSD Zvornik – MSD Zvornik on Thursday, January 14, 2021

Tagovi
Back to top button
Close
Close