19.3 C
Zvornik
05. мај 2024.

POLICIJA DRŽI KOROMANA U KARAKAJU Zarobljen sa sinom na granici

Policija Srbije privela je danas bivšeg reprezentativca Ognjena Koromana na graničnom prelazu Karakaj – bez objašnjenja. Kako je rekao Koroman za Direktno.rs, došao je iz Republike Srpske u Srbiju po sina i sada su na prelazu kod Zvornika zarobljeni tri sata!

Kada je Koroman, koji već neko vrijeme boravi u Republici Srpskoj, jutros stigao na granični prelaz Karakaj kod Zvornika da preuzme sina i odvede ga na zimovanje na Jahorinu, nije ni sanjao da će ga policija Republike Srbije tretirati kao nepodobnu osobu.

– Ostao sam šokiran, bijesan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu već tri sata. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta – rekao je za Direktno.rs, Koroman.

koroman na granici zadržan Copy
Foto: Privatna arhiva, Direktno.rs

Objašnjenje je izostalo.

– Ne znaju ni oni sami zašto sam neprijatelj broj jedan, da li sam priveden, zbog čega ne smijem da se vratim u RS. Kažu, čekaju naređenja iz Beograda, navodno će policija iz prestonice doći po mene da me ispituje. O čemu, ne znaju ni oni mada su korektni, ljubazni. Svašta sam doživeo u životu, ali ovakvu bruku nisam. Čekamo, šta drugo – kaže Ognjen.

Drama traje već više od tri sata, ali ako ovo privođenje ima veze sa kritikama fudbalskoj vrhuški i vlasti u Srbiji, onda da zaista čovjek ostane bez riječi!

Nedavno je i pjevač Vlado Georgiev imao slično iskustvo kada mu je bivša vlast Crne Gore zabranila ulazak u Crnu Goru.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se