17 C
Zvornik
26. април 2024.

Mladi socijaldemokrati iz Zvornika dali krv drugi put u ovoj godini

U saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Mladi socijaldemokrati iz Zvornika realizovali su drugu po redu akciju dobrovoljnog davanja krvi u kojoj je učestvovalo 40 omladinaca.

– Mladi socijaldemokrati Zvornik već dugi niz godina njeguju trend dobrovoljnog davanja krvi. Akciji se odazvalo 40 naših članova, to je činjenica koja nas posebno raduje jer nas je svakog puta sve više. Akciju smo sproveli u dva dana, formirajući grupe i termine davaoca kako bismo izbjegli eventualnu gužvu i na taj način ispoštovali propisane mjere – rekao je predsjednik Mladih socijaldemokrata, Veljo Tijanić.

Tijanić ističe da Mladi socijaldemokrati Zvornik već dugi niz godina njeguju trend dobrovoljnog davanja krvi i da je ovo je druga akcija dobrovoljnog davanja krvi u ovoj godini.

-U aprilu mjesecu akciji se odazvalo oko 30 članova naše organizacije, a ovaj put je bilo više. To me posebno raduje, jer mladi prepoznaju značaj ovakvih i sličnih akcija i svakog puta je veći odziv. S obzirom da Zavodu za transfuziju nedostaje zaliha krvi, imali smo povod više da organizujemo ovu akciju. – dodao je Tijanić uz napomenu da je cilj ovakvih akcija da ličnim primjerom ukažu na važnost dobrovoljnog davanja krvi kako bi što više ljudi učinilo isto.

Kako je sve bilo pogledajte u našoj galeriji.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se