naslovnaPromoZvornik

Zvornički SNSD objavio imena kandidata za odbornike

Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD, sa Zoranom Stevanovićem na čelu, utvrdilo je izbornu listu sa kojom namjerava zauzeti dominantnu poziciju u budućem sastavu gradskog parlamenta.

Listu, očekivano, predvodi Bojan Ivanović, zamjenik gradonačelnika u tekućem mandatu.

Na listi SNSD su četiri ljekara, dr Bogdana Bodiroga, specijalista porodične medicine i aktuelni zamjenik direktora u zvorničkom Domu zdravlja, dr Nataša Ivanović, internista – endokrinolog, takođe zamjenik direktora, ali u zvorničkoj Bolnici, dr Sanja Kalajdžić, specijalista ginekologije i akušerstva, te dr Dejan Mišić, specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije u JZU Bolnica, Zvornik.

Očekivano, na listi je i Biljana Pisić, aktuelna direktorica Srednjoškolskog centra u Zvorniku , ali i još dvoje direktora iz sektora prosvjete, Goran Grujić, direktor Tehničkog školskog centra i Sanja Tanacković, direktorica Osnovne škole „Desanka Maksimović“ u Čelopeku.

Kad je riječ o već afirmisanim SNSD-ovcima, tu nije bilo posebnih iznenađenja. Tu su Dragan Riđošić, Ivan Popović, direktor zvorničke Bolnice, predsjednik MSD Zvornik Veljo Tijanić, Milan Đokić, Gordan Vuković, Stevo Lazarević, Dragan Tejić i Aleksandar Pisić.

Od onih koji se prvi put pojavljuju na listi SNSD – a tu su dr Ljubica Vasiljević, profesor na Tehnološkom fakultetu, Sandra Erkić, potpredsjednik MSD Republike Srpske , Rade Lujić, privatni preduzetnik, te Vjekoslav Hercegovac, Vesna Bošković, Aleksandar Krsmanović, Dragana Popić, Milomir Milošević i Sanja Perušinović.

Od ostalih kadidata Hadži Duško Ristić i Milorad Šakotić su odbornici SNSD u aktuelnom sastavu gradske Skupštine, dok su Milojka Kolović i Mileva Milić bile dio SNSD-ove liste i za prošle lokalne izbore.

Još neka mlada i perspektivna imena na listi su i Rada Kovačević, Velibor Petrović, Slađana Milić, Milivoje Todorović, Slaviša Tomić, Igor Marković i Ivana Erić.

Jedan komentar

  1. Lista SNSD za gradski parlament je ocigledno rezervisana za podobne i one koje aminuju sve, i sto se dobro cini i sto se lose cini u Gradu! Svi oni koji su obezbjedjeni poslovima koje im je stranka dodijelila trebali bi biti dodatno nagradjeni po sistemu kontra Robin Hooda a sistemom Super Hika otimaj od siromasnih i daj bogatima. Necete valjda reci da SNSD u Zvorniku nema boljih opcija, nema izgleda, jer nema postenijih opcija. Ne razumijem kako „novacima“ na listi nije jasno da ce samo vec postojeci odbornici dobiti stolice bez obzira na ishode glasanja, to podrazumjeva porodicu Pisic, odbornike koji dolaze sa sjevera opstine, ne gajte nadu vi „novi“ da cete dobiti mjesto u lokalnom parlamentu bez obzira kolika vam podrska bude dodjeljena. Ono sto definitivno odbija da se glasa za SNSD na lokalnom nivou je ime Radeta Lujica, preduzetnika, gradjevinskog magnata koji mijenja politicke opcije po potrebi i cesce nego carape! Lujic koji je primjer koruptivnih radnji, podmicivanja , nelegalnosti bi trebalo da prestavlja glas zvornicana? Moj definitivno izbor je NE listi SNSD zbog olinjalih imena, nepotizma, bezobrazluka i nezajazljivosti! PRAVDA za sve, birajte sposobne, obrazovane, ljude sa stavom, postovane zbog cestitosti a ne poltrone, guzoljupce podobne! Razmislite, recite NE visegodisnjoj tiraniji i bezobrazluku!!! NE SNSD u Zvorniku ali ne i pokvarenim politicarima kao sto je Kostadin VASIC i buljumenta koja trckara oko Dodika, bezlicne i bezkarakterne spodobe!

Back to top button
Close
Close