10.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Socijalistička partija predstavlja svoju listu sa kandidatima za odbornike u Zvorniku

Nosilac liste na ovogodišnjim izborima za Skupštinu grada je Velizar Aćimović privatni preduzetnik iz Tršića. Ovogodišnja lista je znatno podmlađena i prosjek joj oko 40 godina.

Na listi se nalaze imena iz raznih zanimanja, kao naprimjer Ankica Batinić koja je prosvjetni radnik, Anđela Popović nutricionista, Jovan Jović i Milenko Jović, obojica šumari, Nedžmija Pavlović, direktorica „Naše banke“, kao i Stevo Kontić, koji takođe dolazi iz bankarskog sektora.

Osim njih na listi se nalazi i predstavnik Socijalističke partije i u tekućem sazivu Skupštine, Nebojša Galić.

Socijalisti su se u oblasti zdravstva odlučili da na listu stave studentkinju medicine, Jovanu Deurić.

Od afirmisanih socijalista tu su još i Zoran Savić. Aleksandar Perić, Branko Pejić i Branko Jašić, načelnik stambeno komunalnog odjeljenja u Gradskoj upravi.

Ove godine socijalisti izlaze na izbore sa značajnim brojem mladih kandidata koji su ujedno i prvi put na listi.

Debituju Valentina Lazić, Ljepa Milananović, Ivana Vasilić, Stevo Kostić, Milada Maksimović, Stjepan Macanović, Anđela Popović, Miodrag Matić, Marica Milošević, Slaviša Mićić, Dejan Galić, Olibera Radić i Miloš Savinović.

Dakle, Socijalistička partija je formirala listu od 24 imena i nada se osvajanju 3 000 glasova, tj. 3 mandata u Gradskom parlamentu. Sve ispod 2500 hiljade glasova smatrali bi neuspjehom.

Na izborima za gradonačelnika nemaju svog kandidata jer su se odlučili da podrže koalicionog partnera, Zorana Stevanovića.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se