5.9 C
Zvornik
26. април 2024.

Prijeteće poruke i krađa torbice

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela i jedan požar. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

-Policijskoj stanici Bratunac, 30.07.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz putničkog automobila marke „Mercedes”, koji je bio parkiran u ulici Gavrila Principa, opština Bratunac, otuđilo torbicu u kojoj se nalazila određena količina novca. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

-Policijskoj stanici Bratunac, 30.07.2020. godine, prijavljeno je da G.Č. državljanin Republike Srbije, putem telefona šalje prijeteće poruke oštećenoj. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

-Policijskoj stanici Bratunac, 30.07.2020. godine, prijavljeno je da je na lokalnom putu u mjestu Brezak, područje opštine Bratunac, prilikom vožnje došlo do zapaljenja putničkog automobila marke „Rover“, kojim je upravljao Z.I. iz Bratunca. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac kao i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bratunac koji su lokalizovali požar, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica. U toku je rad na dokumentovanju navedenog događaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se