10.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Poslije informativnog razgovora predali „kratež“ i puškomitraljez

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv V.J. i S.S. oba iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Policijski službenici PS Kozluk su, 24.07.2020. godine, preduzimajući aktivnosti na sprečavanju nelegalnog posjedovanja i prometa oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, operativnim radom na terenu, došli do saznanja da lica V.J. i S.S. nelegalno posjeduju određenu količinu oružja i municije, saopštava PU Zvornik.

Na osnovu obavljenog informativnog razgovora sa osumnjičenim, V.J. je dobrovoljno predao policijskim službenicima puškomitraljez sa pripadajućim okvirima i većom količinom municije različitog kalibra, dok je S.S. dobrovoljno predao policijskim službenicima skraćenu poluautomatsku pušku „kratež“.

Policijski službenici nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju pronalaska i oduzimanja oružja i municije čije držanje građanima nije dozvoljeno.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se