5.9 C
Zvornik
19. март 2024.

KOMAPNIJA MERIDIAN: Humanitarne aktivnosti planirane i u budućnosti

Društvo i poslovna zajednica u borbi su protiv pandemije, a među kompanijama koje ni u najtežim trenucima ne zaboravljaju one kojima je potrebna pomoć sigurno je i Meridian.

Nastavak humanitarnih aktivnosti planiraju i u narednom periodu, sa istim ciljem- pomoći svom narodu.

Još od proljeća ove godine i izbijanja pandemije, Meridian je donacijama pomogao najugroženije stanovnike naše zemlje.

Zaposleni u ovoj kompaniji obišli su brojne gradove i opštine u BiH, kako bi donacijama pomogli onima kojima je podrška najpotrebnija.

Pomoć je, između ostalih, uručena Crvenom krstu u Tuzli, Sarajevu, Doboju i Banjaluci, gdje su paketi dopremljeni i Javnoj kuhinji „Obrok ljubavi“.

Kompanija Meridian Crvenom krstu u Gradišci i Prijedoru takođe je dopremila pakete hrane i sredstava za higijenu, dok je Gerontološkom centru i Domu za starija lica u Sarajevu uručena zaštitna oprema- rukavice i maske.

– Zato će za Meridian akcije ovakvog tipa ostati prioritet i u narednim nedjeljama, kroz razilčite akcije podrške i dopremanja zaštitne opreme, ali i donacija u vidu prehrambenih proizvoda najugroženijim kategorijama- navode u kompaniji.

Ističu da je sve do konačne pobjede nad pandemijom za Meridian prioritet još odlučnija podrška onima kojima je ona najpotrebnija.

– Kao i do sada, uvijek i svuda ostajemo uz svoj narod- navode u ovoj kompaniji.

Meridianov volonterski tim djelovao je u Srbiji i Crnoj Gori. Ovi mladi ljudi su tako postali sinonim za donacije širom Balkana- u tom smjeru, kažu, i nastavljaju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se