Društvoizbor urednika

Dodik: Maske obavezne i na otvorenom prostoru

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je danas da je epidemiološka situacija zabrinjavajuća, ali da se neće vršiti nikakva zatvaranja, dok će maske biti obavezne i na otvorenom i zatvorenom prostoru.

„Neobično je da ovo jedan političar kaže, ali ljudi moraju da osjećaju dozu straha od ovog razvoja situacije. Svi moramo postati daleko odgovorniji, moramo daleko više biti odgovorni prema čitavom društvu. Neprihvatljivo je ponašanje koje može dovesti do prenosa zaraze“, poručio je Dodik i dodao:

„Naša politika je da nećemo vršiti nikakva više zatvaranja i da ćemo putem kontrola uticati na to da se podigne svijest građana. Danas je dogovoreno da se propiše obavezno nošenje maski i na otvorenom i zatvorenom prostoru“.

„Ogromne štete ćemo imati kao društvo. Pandemija je do sada napravila štetu ekonomiji od milijardu maraka i to će se osjetiti u narednih nekoliko mjeseci. Ukoliko se situacija ne popravi, ta šteta može biti još veća“.

Izvor
atv

2 komentara

  1. Ne dozvoli narode da te Dodik savetuje sta da radis a pogotovu da pravi debile od vas…. da li logika tu prestaje, kakve bre maske na otvorenom da li je on lud ili samo zeljan izivljavanja.

  2. Ne dozvoli narode da te Dodik savetuje sta da radis a pogotovu da pravi debile od vas…. da li logika tu prestaje, kakve bre maske na otvorenom da li je on lud ili samo zeljan izivljavanja.

Back to top button
Close
Close