5.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Gornji Grbavci: Ukrali jagnje pa slagali da je kupljeno

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lica inicijala D.S. i V.M. oba iz Zvornika, za koja postoji osnov sumnje da su počinila krivično djelo „Krađa“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 04.05.2020. godine oko 14,45 časova, prijavlјeno je da su u mjestu Gornji Grbavci, grad Zvornik, dva nepoznata lica otuđila sitnu stoku i tom prilikom pokušala putničkim automobilom marke „VW Golf“, da se udalјe sa lica mjesta.  Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Zvornik, koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičene, koji su u namjeri da se udalјe sa lica mjesta izazvali saobraćajnu nezgodu u kojoj je nastupila materijalna šteta.

-Cijela situacija je bila stresna i iznenadna, jer je ovo miran kraj i ovakve stvari se ne dešavaju. Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli, najvažnije je da se sve dobro završilo – govori za Zvornik Danas M.I., vlasnica domaćinstva u G.Grbavcima.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijelјina. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

 Policijska uprava Zvornik zahvalјuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se