8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Od Dodikove martovske plate uplaćeno po 450 KM za osam višečlanih porodica

U skladu sa obećanjem, od martovske plate srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika isplaćena je jednokratna pomoć za osam višečlanih porodica u Republici Srpskoj, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Pomoć je isplaćena juče, a sredstva u iznosu od po 450 KM biće uplaćivana porodicama i naredna tri mjeseca, navodi se u saopštenju.

Pomoć je uplaćena porodici iz Čengića u Bijeljini koja ima sedmoro djece, iz Trnjana kod Doboja sa petoro djece, višečlanoj porodici iz Jelićke kod Prijedora koja takođe ima petoro djece, iz Istočnog Sarajeva sa troje djece, porodici iz Zvornika sa šestoro djece, te porodicama iz Korita kod Bileće, iz Laminaca kod Gradiške i iz Banjaluka koje imaju po petoro djece.

Kako Zvornik Danas saznaje u Zvorniku je u pitanju porodica Milovoja Kurtume iz mjesne zajednice Šćemlija.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je 22. marta najavio da će svoju martovsku platu podijeliti u osam višečlanih porodica u osam opština Republike Srpske.

Srpski član Predsjedništva BiH od početka mandata stipendira i četiri studenta i to tri iz Republike Srpske i jednog iz FBiH.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se