izbor urednikanaslovnaRegija BiračVIJESTIZvornik

Danas i sutra obustava saobraćaja na magistralnom putu M-19 Pilica-Kozluk-Zvornik-Milići-Vlasenica

ZVORNIK – U četvrtak, 18. aprila, i petak, 19. aprila, kroz Zvornik će proći učesnici sportske manifestacije Međunarodne biciklističke trke „BEOGRAD – BANjA LUKA“, zbog čega će u četvrtak u periodu od 12:00 časova do 15:30 časova biti na snazi sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnog puta M-19 Pilica-Kozluk-Zvornik-Milići-Vlasenica.     Takođe, u petak u periodu od 11:30 časova do 15:00 časova na snazi će biti sukcesivna obustava saobraćaja na dionicama magistralnog puta M-19 Vlasenica-Zvornik-Kozluk-Donja Pilica. U navedenom periodu na snazi će biti totalna obustava saobraćaja za teretna motorna vozila.

Na području samog grada u četvrtak u vremenu od 13:45 časova do 14:30 časova i u petak od 12:30 časova do 13:00 časova, za saobraćaj će biti zatvoreni dijelovi gradskih ulica Patrijarha Pavla i Svetog Save.

Dijelovi koji će biti zatvoreni su u ulici Patrijarha Pavla od semaforizovane raskrsnice kod pijace do ukrštanja sa ulicom Sveti Sava i ulicom Trg Kralja Petra Prvog Karađorđevića i dalje ulicom Svetog Save do ukrštanja sa magistralnim putem, kod Kesine pumpe. U ovim dijelovima ulica sva nepropisno parkirana vozila biće uklonjena sa kolovoza i trotoara.

Biciklistička trka „Beograd – Banjaluka“ biće održana od 18. do 21. aprila uz učešće 176 biciklista iz 30 zemalja. Start 13. trke, koja se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, biće 18. aprila u 10:00 časova u Beogradu. Predviđeno je da biciklisti u okviru prve i druge etape prođu kroz Zvornik.

Tagovi
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close
Close