Od 2. do 6. oktobra „Naša radost“ obilježava Dječiju nedelju

ZVORNIK – Dječiji vrtić „Naša radost“ u periodu od 2. do 6. oktobra različitim događajima obilježiće Dječiju nedjelju.

U ponedeljak, 2. oktobra, biće Scensko-muzički dan na platou ispred „Kasine“ kada će mališani recitovati i igrati. Drugog dana, u utorak, u dvorištu zvorničkog vrtića planirana je Likovna radionica u okviru koje će djeca praviti privjeske od tijesta koristeći kalupe, te ih razmjenjivati sa drugarima.

U srijedu ja planiran Sportski dan koji će početi šetnjom do gradske plaže, a potom je predviđeno štafetno trčanje, trka sa novinama i sportski poligoni. Maskenbal će biti u četvrtak, 5. oktobra, kada će mališani prošetati glavnom gradskom ulicom od zgrade vrtića do zgrade Robne kuće i nazad.

Po tradiciji obilježavanje Dječije nedelje biće završeno izletom, ove godine u Vukov Tršić. Svi događaji počeće u 09:30 časova.

Izlet i Likovna radionica, na poziv rukovodstva „Naše radosti“, a uz podršku Gradske uprave Zvornik, biće realizovani sa djecom iz Centra za podršku djeci sa smetnjama u razvoju i njihovim roditeljima.

Obilježavanje Dječije nedelje počeće druženjem sa gradonačelnikom Zoranom Stevanovićem koji će mališane ugostiti u Gradskoj upravi Zvornik u ponedeljak u 09:00 časova. Tom prilikom gradonačelnik Stevanović sa saradnicima organizovaće simboličnu predaju Gradskog ključa i dužnosti mališanima iz starije vrtićke grupe, tako da će oni tog dana biti „gradonačelnik“, „zamjenik gradonačelnika“, „šef Kabineta“, „načelnici odjeljenja“, „predsjednik Skupštine“, „sekretar Skupštine“.

Back to top button