4.3 C
Zvornik
30. новембра 2022.

Ovo je trenutno najpopularnija vrsta seksa ali to ne znači da je i vi morate praktikovati: Evo i zašto

Onda kada ste mlađi imate više predrasuda prema eksperimentisanju i praktikovanju različitih vrsta seksa, što je i normalno. Kako postajete stariji uviđate kako postajete sve otvoreniji i spremni ste da isprobate još puno toga i već imate ideju šta vam se dopada a šta ne.

Oralni seks važi za jedan od najpopularnijih vrsts seksa ali to ne mora da znači da po svaku cijenu morate da budete u trendu pa i kada vam se oralni seks ne dopada. Ne morate da se uklapate u masu samo kako bi bili kao i svi. Sasvim je normalno da se nekim ljudima ne dopada osjećaj koji im pruža oralni seks, ali i osjećaj kada nekog oralno zadovoljavaju.
Nema ništa pogrešnog u tome ukoliko ne volite da praktikujete oralni seks. Budite ponosni na to da znate šta vašem tijelu prija a šta ne. Oralni seks važi za najintimniju vrstu seksa koja zahteva prije samog čina poverenje u onog koji vam to pruža ili kojem to pružate.

Ukoliko ne volite oralni seks to je savim u redu, i uopšte ne morate da se osjećate drugačijim od drugih zbog toga.

To bi trebalo da stavite do znanja i vašem partner ukoliko on insistira na tome. Objasnite mu zašto vam se oralni seks ne sviđa. Na kraju, ne dozvolite drugima da mijenjaju vaše mišljenje o nečemu što ste i sami iskusili. Vi sami najbolje znate šta vam prija a šta ne.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se