5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Tri Zvorničanke završile Školu novih lidera

ZVORNIK – Za stečena znanja u političkom organizovanju, vođenju kampanje i komuniciranju sa biračima mladima SNSD-a u subotu su dodijeljene diplome u okviru Škole novih lidera,

Prva generacija Škole novih lidera Saveza nezavisnih socijaldemokrata uspješno je prošla jednogodišnju obuku i na svečanosti u Laktašima uručene su im dipolome.
U prvoj generaciji polaznika bile su i naše sugrađanke Sandra Erkić, koja je ujedno i sekretar OO MSD Zvornik, Tamara Gajić i Dragana Spasić, članice IO MSD Zvornik.

Škola novih lidera je program kroz koji je prošao 31 član SNSD-a, mlađi od 25 godina, sa ciljem da se nadarenim mladim članovima stranke pruže politička i društvena znanja i vještine potrebne da bi u budućnosti bili spremni da zauzmu važno mjesto u političkom životu.

Škola novih lidera je organizovana kroz 6 modula i održana je tokom 2015. godine.

– Uprkos svim izazovima, različitostima, ponekad i nesuglasicama, uspjeli smo. Nova znanja i iskustva su tu, a ono što je u nas uloženo u proteklih godinu dana sigurno ćemo znati vratiti radom u svojim odborima. 30 kvalitetnih, mladih ljudi, novih prijatelja koje sam stekla iz cijele Srpske, od Novog Grada do Trebinja, meni su dovoljan razlog za sreću. Bilo je zadovoljstvo biti dio prve generacije novih lidera koje je naša stranka iznjedrila. Uz novu energiju idemo u nove pobjede   – rekla je Erkićeva.

Ovaj projekat je pokazatelj da SNSD ozbiljno računa na mlade, koji moraju biti pokretačka snaga političkih procesa u društvu.

snsd, mladi lideri, msd

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se