14.3 C
Zvornik
04. март 2024.

Kakve žene vole muškarci: Ovan mršave, Jarac starije

Biku je prilično bitno da njegova izabranica bude dobra u krevetu, a u nastavku saznajte šta drugi muškarci očekuju od žene!

Ovan

Njemu je važno da on ne mora da pravi prevelike kompromise. Dakle, potrebna mu je žena koja će se prilagođavati njemu i kojoj će on uvijek biti na prvom mjestu. On potvrdu svoje muškosti vidi u tome da je za nju uvek najlepši, najzgodniji, najpametniji i da je prvi u svemu. Radije će odabrati devojku sa manje iskustva, koja je imala manji broj emotivnih partnera. Potrebna mu je žena koja će u svakom trenutku imati dovoljno razumjevanja za njegov temperament i pored koje će on moći da bude „glava kuće“. Ovnovi najviše vole mršavije djevojke, crvenokose ili plavuše sa plavim ili zelenim očima.

Bik

Njemu je od velikog značaja da njegova izabranica bude dobra u krevetu, ali i u kuhinji. Moguće je da je kuhinja u stvari, ipak, presudna stavka. Potrebna mu je žena pored koje ima mir, pored koje može da uživa i da se opusti. Ne vole djevojke koje previše pričaju ili dižu tenziju oko svake sitnice. On će odabrati neku hedonoističku dušu sličnu sebi, sa kojom će moći da uživa u dobrom vinu i raznim specijalitetima. Ako se udate za Bika, vječito ćete se prilagođavati njegovom isplaniranom i organizovanom životu. Oni vole sređene devojke koje dobro mirišu, našminkane, sa stilom i dobro garderobom. Ako imate koji kilogram viška, to im sigurno neće smetetati – Bikovi vole da žene budu ženstvene i sa oblinama.

Blizanci

Ovo je znak koji prvenstveno traži zabavnu ženu koja ima smisla za humor. Njemu je potrebno da se pored svoje izabranice osjeća poletno i može se reći svakako- mlađe od svojih godina. Ako ste spremni na život pun raznih promjena i avantura, on je vaš idealan partner. Dosadne priče o obavezama i finansijama ga ni malo ne uzbuđuju. Potrebna mu je nasmijana žena, uvijek puna optimizma i dječije naivnosti. Blizanci, kao i Ovnovi više vole djevojke mršavije građe ali nemaju neki određen tip devojke, s obzirom na to da vole da „šaraju“ i probali bi svašta.

Rak

On traži ženu koja će mu ugađati i koja će mu u mnogim situacijama biti „druga mama“. Potrebna mu je zaštitnički nastrojena partnerka pored koje će se osjećati zaštićeno, a da to ne umanji njegov osjećaj muškosti. Ako se ne slažete sa njegovom majkom ili sestrom, možete da zaboravite na ovu vezu. Idealna žena mora biti u dobrim odnosima sa porodicom koja je njemu na prvom mjestu. On će odmah pričati o deci i stvaranju zajednice ako vas iskreno voli. Za Rakove je važno da budete dobre kuvarice ali i važnije od toga mu je da ste topli kao osoba. Rakovi preferiraju devojke sa oblinama, a grudi su im pogotovo važne. Neretko biraju partnerke sa svetlijom bojom kose ili očiju.

Lav

Ako planirate da se udate za Lava, pripremite se za to da budete večita publika. Njemu je potrebna žena koja će uvijek imati dovoljno pažnje za njega i njegove razne predstave. Nekada će biti zahtevniji od djeteta, konstantno mu treba ugađati brojnim sitnicama. Ipak, veoma je galantan i velikodušan, pa će vam to na drugoj strani nadoknaditi. Njemu je potrebna srčana partnerka koja je topla i emotivna, ne voli frigidne i hladne žene. Lavovi biraju atraktivne devojke, a nisu im strane ni djevojke sa silikonima ili tek ponekim vještačkim dodatkom poput noktiju, kose i sl. Važno je da privučete pažnju svih u njegovom okruženju, da bi on poželio da vas osvoji, kao trofej.

Djevica

On traži savršenu ženu bez mane. Niste se pronašli, zar ne? Baš zato muške Djevice često i ostaju same. Ako ste se baš zainatili da se udate za njega, onda ćete morati da budete što bliže tome da dostignete savršenstvo njegove vizije idealne supruge. U to spada svakako i kuvanje, peglanje, sređivanje kuće kao i to da uvijek budete čiste i uredne. Njemu je važnije da imate uredno isječene nokte, nego da sredite frizuru ili da se našminkate. Djevice ne privlače pretjerano nametljive partnerke, radije će odabrati slatku i harizmatičnu, pomalo stidljivu djevojku sitnije ili svakako skladne građe tijela.

Vaga

U nekim trenucima će vam djelovati da je izfeminiziraniji od vas ali mu to nikada nemojte priznati ako želite da bude srećan. Potrebno je da se divite njemu, njegovom stilu, odjevnoj kombinaciji i ljepoti. Njegova kolekcija parfema će svakako zasjeniti vašu, to prihvatite odmah u startu. Muškarac Vaga traži lijepo vaspitanu, gracioznu i ženstvenu partnerku sa manirima. Njemu je važnije da imate stila nego da znate da kuvate. Ne privlače ga djevojke koje izgledaju „jeftino“, već one koje imaju mjeru u svemu. Kod njegove djevojke mora biti sve na svom mjestu, važnije mu je da ste skladne građe tijela, nego da na vama vidi velike grudi ili zadnjicu.

Škorpija

Da biste zadovoljile Škorpiona, potrebno je da budete beskrajno maštovite, spremne za avanture, praštanje ali i uvijek zainteresovane za njegovu omiljenu rekreaciju – seks. Njemu je potrebna žena koja će umjeti da zadovolji sve njegove apetite. Veoma je ljubomoran i posesivan ali to ne mora otvoreno pokazivati, pa ćete morati da naučite da balansirate u raznim situacijama. On ne oprašta. Dopadaju mu se djevojke koje su vatrene, strastvene i koje zrače nekom posebnom energijom. Njemu je važnija vaša harizma i seksepil od fizičkog izgleda.

Strijelac

Njemu je potrebna partnerka koja će u svakom trenutku imati dovoljno tolerancije i razumjevanja i pored koje će on uvijek imati svoju slobodu. Ljubomoru zaboravite. Nikako nemojte pokušavati da kontrolišete njega ili njegove odluke, jer vam on to neće dopustiti a i tako ćete ga najlakše udaljiti od sebe. U suštini, za njega je idealna partnerka ta koja može da bude pored njega kada mu treba ali mu neće smetati da živi svoj život onako kako on hoće. Privlače ih visoke, dugonoge devojke, sa kovrdžavom plavom ili svetlijom kosom.

Jarac

Njemu je potrebna beskrajno strpljiva partnerka. Ako bilo šta planirate „na brzinu“ od njega možete pobeći glavom bez obzira. On se i na vezu teško i sporo odlučuje, a kamoli na brak. Ako ipak prelomi i riješi da vas oženi, moraćete da se uklopite u njegov već dobri pripremljen životni plan. Moraćete svakako da se svidite i njegovoj porodici. Njemu je najvažnije da podržavate njegove ambicije i da imate razumjevanja i za one dane u kojima mu je posao prioritet. Ako vam ne smeta da vaš muškarac skoro nikad ne pokazuje emocije i naklonost, Jarac je idealan muž za vas. Privlače ih mršavije djevojke, često i malo starije, sa tamnijom bojom kose ili očiju. Lako će zapaziti i one djevojke sa malo grubljim crtama lica, poput velikog nosa i tome sl.

Vodolija

Da bi vas cijenio kao ženu, on prvo mora da vas cijeni kao svog nekog muškog prijatelja. Ako vas gleda samo kao djevojku, brzo ćete ga izgubiti. Oženiće onu koja mu na prvom mjestu bude bila prijatelj ali i dovoljno vješta da se prilagodi njegovom avanturističkom stilu života. Potrebna mu je žena koja će da poštuje njegove ideale i da se slaže sa njegovim uvjerenjima. Prihvatite to da će uvijek više pomagati drugima nego sebi. Potrebna mu je žena širokih pogleda na svijet, neko neobičan, a ne samo neko ko će da mu sređuje kuću i pegla veš – kao muškoj Djevici na primer. Vodolija nema neki određeni tip devojke, njega privući vaš osmjeh i harizma.

Ribe

Njemu je potrebna umjetnička duša koja će ga razumjeti i sa kojom će uvijek moći da mašta i dijeli svoje ideje do svitanja. Ako pokušavate da ga prizemljite ili da ga vratite u realnost, nećete mu biti zanimljivi. Ne voli pesimiste i hladne osobe. Potrebna mu je žena koja će vjerovati u njega i kada niko drugi ne vjeruje i koja će ga podstaći da gaji svoje umjetničke ambicije. Potrebna mu je kompletna osoba koja će mu davati stabilnost ali i dovoljno slobode da uvijek ode. Ako je pored vas imao sve- svaki put će se vratiti. On traži i ženu koja će biti dobra majka njegovoj djeci, to mu je jako važno. Muškarci Ribe vole neobične devojke, koje uvijek imaju nešto specifično na sebi, sa posebnim stilom oblačenja i originalnim načinom razmišljanja. Vaša duša mu je važnija od vašeg tijela.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se