22 C
Zvornik
14. јун 2024.

Evo šta to žene kriju od svojih muževa

Žene često imaju tajne koje ne žele da dijele ni sa kim. Ako žene imaju ikakvih sumnji u vezi sa brakom u koji su stupile, najčešće te probleme neće iznositi onome s kojim bi te probleme trebalo da razriješe – svom suprugu.

Zdravstvena pitanja

Ako žena pronađe neki sumnjivi mladež na tijelu ili sumnja u neku bolest, od svog izabranika će najvjerovatnije sakriti svoje sumnje kako bi ga zaštitila, tvrdi doktorka Kristen Karpenter. Ipak, to nije tako dobra ideja jer na taj način žene ostaju bez potrebne podrške od osobe kojoj najčešće najviše i vjeruju.

Problemi u vezi

Strah od budućnosti, pitanja u vezi sa djecom i slično neke su brige koje će žena najčešće voditi sama u svojoj glavi. Nerijetko se u zapadnim zemljama događa da žene dogovore sastanak kod nekog bračnog savjetnika kada osjete da im veza ide nizbrdo, ali gotovo nikada kod bračnog savjetnika neće otići sa suprugom.

Nezadovoljne seksualnim životom

Mnoge žene koje su nezadovoljne svojim seksualnim životom taj problem zadržavaju za sebe.

Smatraju da je jednostavnije prihvatiti probleme koji su nastali s tim u vezi nego razgovarati o toj temi sa svojim partnerom jer se boje da ne povrede njegova osjećanja.

Poslovni uspjeh

Živimo u društvu u kojem su muškarci ti koji pretežno više zarađuju. Ako žena napreduje na poslu, dobije povišicu ona će tu informaciju sakriti od svog supružnika kako mu ne bi povrijedila ego. Ali, ako pored sebe imate muškarca koji se neće radovati vašem uspjehu nego će zazirati od toga što ste na poslovnom planu uspješniji od njega, možda imate pogrešnu osobu pored sebe.

Tajni bankovni računi

Nije čudno da žene imaju “tajne” bankovne račune, neku ušteđevinu za koju njen partner ne zna. Najčešće je to zbog straha za svoju budućnost u slučaju da veza ili brak u nekom trenu “pukne”.

Briga za budućnost glavni je razlog skrivanja novca, a ne sebičnost ili nešto treće, pojašnjava klinička terapeutkinja iz Detroita Tomanika Viterspun.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se