5.9 C
Zvornik
26. април 2024.

PORAZ DRINE U BEOGRADU: Bajić sa tribina pratio utakmicu!

Zvornička Drina poražena je u prijateljskom meču, odigranom u Beogradu, od ekipe Voždovca – 2:0.

Zvorničani su u pojedinim momentima bili bolji rival sa nekoliko dobrih prilika, tako da rezultat uopšte ne oslikava pravo stanje na terenu.

Obje ekipe nastupile su u kombinovanim sastavima s tim da za Drinu iz opravdanih razloga nisu nastupili Aleksandar Ilić, Radovan Vasić, Vladan Milošević i Slobodan Đurić.

U prvih dvadesetak minuta viđena je odlična ofanzivna igra dva tima.

Filipović je u 3. minutu oprobao šut ali lopta odlazi pored lijeve stative. Na drugoj strani uzvraća Džugurdić, lopta odlazi preko gola.

U 12. minutu Džugurdić je odlično asistirao Đermanoviću a ovaj loptu šalje preko gola. Tri minute kasnije Mrkaić šutira pored gola.

U 40. minutu domaći dolaze do vođstva. Džugurdić je iskusno izigrao odbranu Drine, asistirao Stanćuu kome nije bilo teško da postigne gol.

U 51. minutu Drina propušta sjajnu šansu za gol. Mrkaić je sa nekih 12-13 metara od gola šutirao ali lopta pogađa lijevu stativu gola Voždovca.

Iskusniji domaćin pitanje pobjednika rješava u 76. minutu. Odita fenomenalno u šesnaestercu Drine pronalazi Zlatkovića, koji glavom matira golmana Maksimovića za konačnih 2:0 i sjajan početak novog trenera „Zmajeva“ Bratislava Živkovića.

Drini u srijedu slijedi utakmica polufinala Kupa Republike Srpske protiv Krupe a veoma blizu je i promocije novog šefa stručnog štaba.

Bajić posmatrao utakmicu

Juče smo objavili informaciju iz dobro obavještenih izvora da je Srđan Bajić novi šef stručnog štaba Drine.

Da smo bili u pravu govori činjenica da je Bajić danas posmatrao utakmicu Voždovac – Drina sa tribina voždovačkog stadiona.

Bajić je utakmicu gledao u društvu sportskog direktora Drine Milana Đokića a što je naš fotoreporter zabilježio svojim aparatom.

Kako smo već ranije pisali, konačan dogovor dvije strane bi trebao biti ozvaničen u ponedjeljak, 30. marta.

FK Voždovac – FK Drina 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 – Stanću u 40. minutu; 2:0 – Zlatković u 76. minutu; Glavni sudija: Dušan Čolić (Beograd).

VOŽDOVAC: Milošević, Stanimirović, Ivković, Nikolić, Marić, Petrović, Džugurdić, Lovrečič, Tripković, Stanću, Đermanović. Još su igrali: Supić, Kitanovski, D. Pavlović, Odita, Škerjanc, Stojković, Radivojević, M. Pavlović, Zlatković, Adamović.

DRINA: Maksimović, Jokić, Lazarević, Memović, Milenković, Kikić, Bošković, Filipović, Đerić, Nedeljković, Mrkaić. Još su igrali: Blagojević, Ivanović, Lazić, Marković, Nikolić, Musić, Ćulibrk.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se