17 C
Zvornik
26. април 2024.

Mićić: Mladost je kvalitetna ekipa sa dosta dobrih pojedinaca

Ovog proljeća fudbaleri Drine igraju kao preporođeni. U prva dva kola drugog dijela prvenstva ostvarili su pobjedu i remi i nalaze se nadomak prelaska u gornji dio tabele.

Priliku da to ostvare imaju već u subotu protiv poslednjeplasirane ekipe na tabeli, Mladosti iz Velike Obarske.

Iz redova Zvorničana upozoravaju da poslednje mjesto ekipe Mladosti ne smije zavarati i da se utakmici mora pristupiti ozbiljno. Napominju da je ovo gostima vjerovatno poslednja šansa da pobjegnu sa dna tabele.

„Mi nećemo potceniti Mladost i neće nas zavarati njihovo poslednje mesto na tabeli. To je jako kvalitetna ekipa koja u svojim redovima ima dosta dobrih pojedinaca. Između ostalog poseduju nezgodnog Komarčevića, Jevtića i Perića, to su njihovi najkvalitetniji igrači. Pristupićemo ozbiljno utakmici jer je i nama ovo jako bitna utakmica, direktan protivnik u borbi za opstanak. Dobili smo samopouzdanje, igramo dobro i trudićemo se da nastavimo tako i sada, u subotu“, kaže trener Drine Dragan Mićić.

Mićić je prokomentarisao i eventualni umor ekipe Mladosti zbog odigravanja kup utakmice sa Širokim Brijegom u gostima.

„Oni su igrali kup utakmicu sa relativno drugim timom jer su svesni da im je važnija utakmica sa nama, to im je možda i zadnja utakmica gde bi oni mogli da uhvate priključak. Oni će doći u Zvornik da pokušaju napraviti dobar rezultat a na nama je da damo sve od sebe i da dokažemo da nam je mesto u Premijer ligi“, istakao je Mićić.

Najbolji strijelac Drine ove sezone, Miloš Filipović ističe da je ovo najvažnija utakmica za Drinu u proljećnoj polusezoni te dodaje da očekuje veliku borbu na terenu.

„Ekipa Mladosti se dobro pojačala tokom zimskih priprema, kao i mi, te su doveli dosta dobrih igrača. Nama ništa drugo nepreostaje nego da se borimo i da dobijemo tu utakmicu kako bi osigurali opstanak. Atmosfera među igračima je odlična, svi smo srećni i zadovoljni prethodnim rezultatima protiv Veleža i Zrinjskog i očekujem da ćemo i u subotu slaviti i tako napraviti ogroman pomak ka vrhu tabele“, jasan je Filipović.

Subotnju utakmicu Drina dočekuje u kompletnom sastavu. Niko od igrača nema problema sa povredama a nakon pauziranja zbog kartona u tim se vraća i Ivan Lazarević.

Tokom čitave sedmice prodaja karata za utakmicu se, pored Gradskog stadiona, vrši i u nekoliko ugostiteljskih objekata. Podsjećamo da je cijena karte za zapadanu tribinu 5 KM a za istočnu 3 KM. Kao i do sada, ulaz za žene i djecu na obje tribine je slobodan.

Susret počinje u 15.30 časova a sudiće ga Ilija Živković iz Orašja dok će mu pomagati Mirko Gojić iz Doboja i Fikret Bačić iz Lukavca. Četvrti sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Delegat susreta je Mersim Mešić iz Gradačca dok je kontrolor suđenja Lazo Aleksić iz Brčkog.

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se