15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Mićić: Mladost iskoristila naše greške (video)

Nakon dvije dobre vezane partije u Premijer ligi BiH, fudbaleri Drine danas su razočarali svoju publiku porazom od Mladosti iz Velike Obarske.

U duelu konkurenata u borbi za opstanak Mladost je zasluženo bila bolja sa 2:0 te sa ta tri boda i dalje ima dobre šanse da izbjegne ispadanje iz lige.

Trener Drine Dragan Mićić poslije utakmice bio je razočaran igrom svog tima.

„Mladost je zasluženo slavila u Zvorniku. Mi nismo danas bili na potrebnom nivou, gosti su iskoristili naše greške, dali su dva gola i zasluženo nose bodove iz Zvornika. Mi se okrećemo narednim susretima, sigurno da nije prijatno izgubiti ali pokušaćemo da u narednim utakmicama nadoknadimo ove izgubljene bodove“, rekao je Mićić.

Trener gostiju Slavoljub Bubanja kaže da Mladost danas nije igrala bez dva ključna igrača, Dabića i Hadžibulića, te da su na vrijeme dali golove.

„Sigurno je da fali još dosta stvari što se tiče igre i organizacije, ali mi smo danas sa ovom pobjedom dobili šansu da se borimo do kraja za opstanak. Moram da čestitam ekipi Drine, i mom kolegi, na fer i korektnoj igri i želim im, kao što želim i nama, da ostanu u ligi“, kaže Bubanja.

[mom_video type=“youtube“ id=“A0IO1AHqXeA“]

B. Golubović

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se