9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Hostese zanimljivije od automobila (foto)

BEOGRAD – Na Beogradski sajam automobila, koji je otvoren jutros pod sloganom „Mesto gde muškarci plaču od sreće“, neki su došli da bi pazarili nove automobile, a neki da bi samo gledali i udvarali se prelijepim hostesama.

Tako je slogan pod kojim se održava ova 52. po redu međunarodna manifestacija u potpunosti ostvaren s obzirom na to da je većina pripadnika muškog pola priznalo da su im, ipak, zanimljivije pripadnice ljepšeg pola od novih četvorotočkaša.

Hostesa Milica Vujadinović, koja ima 21 godinu i studira ekonomiju, rekla je Tanjugu da još nema velike navale kada je riječ o potencijalnim kupcima, ali da itekako ima interesovanja.

„Muškarci se podjednako interesuju za automobile i za devojke – pa hostesama nije lako. Ipak zanimljiv je to posao i lepo iskustvo“, rekla je Vujadinovićeva koja prvi put radi na Sajmu.

Svakako je, kaže, tačno da muškarci više vole kada im žene predstavljaju automobile, a ne kada ih „gnjave neki muškarci“.

Beograđanin Dimitrije Ilić je rekao da je isključivo došao da pogleda nove automobile, da se informiše da li ima nešto novo, ali priznaje da ne može da odoli prelijepim hostesama.

„U odnosu na prethodne godine, nije loše. Sve bolje i bolje“, rekao je on uz osmijeh i dodao da, kada je riječ o automobilima, može da se vidi sve što je, inače, u evropskoj ponudi.

Cijene su, kaže, i dalje previsoke s obzirom na to da još nismo dostigli evropski standard.

Sredovječni gospodin, koji je uprkos kameri insistirao da ostane anoniman, bar kada je riječ o imenu i prezimenu, zagonetno kaže da je došao da pazari novi automobil za „ženu“?!

On je rekao Tanjugu da će se najvjerovatnije odlučiti za neki model „Mercedesa“, koji, kako kaže, žene najčešće biraju.

„Za naš standard cene su visoke ali ponuda je lepa i velika – ima svega“, dodao je.

Mladić iz Kosovske Mitrovice, Miljan Jovanović, rekao je da je želio da iskoristi boravak u Beogradu i da se na Sajmu upozna sa novinama svjetske autoindustrije.

Najviše ga, kaže, interesuje novi model „Alfa Romea“.

„Svi izlagači imaju dobru ponudu i su su ove godine pripremili značajne popuste i kredite“, ocijenio je on.

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se