23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Opominjali ga da ne vozi brzo, njegov odgovor bio ‘ima i za ubistvo kazna’ (video)

Slavojka Kostić (36), i njena šestogodišnja kćerka Milica poginule su sinoć u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Zvornik – Tuzla.

Na licu mjesta sinoć oko 20.00 časova poginula je Slavojka Kostić (36), dok je njena šestogodišnja kćerka Milica, od posljedica povreda, preminula oko 23.00 časa u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, prenosi RTRS.

U  nesreći su povrijeđeni S.S. (54), koji je zadržan na UKC Tuzla na liječenju, te D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika i M.K. (18) iz Zvornika.

Sinoć su se sudarili putnički automobili „golf 4“, kojim je upravljao Almedin Muratović (22) iz Zvornika i „golf“ 2, za čijim je upravljačem bio D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika.

U golfu je na mjestu suvozača bio M.K. iz Zvornika, koji je lakše povrijeđen, dok su se u golfu nalazili smrtno stradala S.K. i njena kćerka, kao i S.S, koji je prevezen na UKC Tuzla.

Policija je obavila uviđaj ove saobraćajne nesreće.

Nezvanično se može saznati da je Almedin Muratović od prije poznat po brzoj i bahatoj vožnji i da na opomene i kazne nije reagovao. Iz nepotvrđenih izvora saznajemo da se sinoć trkao, kad se sudario.

– Ovog momka (Muratovića) su javno opominjali da ne vozi brzo, njegov odgovor je bio ‘ima i za ubistvo kazna’, nažalost dvoje nevinih je stradalo, nema te kazne koja će vratiti majku i njeno dijete – jedan je od komentara na našem portalu.

[mom_video type=“youtube“ id=“b2pO5AAAbOc“]

>>> Povezano: Poginule majka i kćerka, tri lica povrijeđena

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se