18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Radojičić: Promjene u Srpskoj može da nosi samo SNSD

BANJALUKA – Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Igor Radojičić poručio je da SNSD namjerava da, nakon 12. oktobra, sa jasnom skupštinskom većinim i reizabranim predsjednikom Republike nastavi ozbiljno promjene koje su potrebne Srpskoj.

„Promjene u Srpskoj može da nosi samo SNSD, a nikako neka druga stranka“, istakao je Radojičić večeras na tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Petrićevac.

Radojičić je rekao da na seriji do sada održanih javnih skupova Banjaluka pokazuje da je njeno političko opredjeljenje – SNSD.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović poručio je da SDS više nikada neće kontrolisati Banjaluku i dodao da je uvjeren da na predstojećim izborima povjerenje naroda neće dobiti opozicija, već SNSD.

On je rekao da je SNSD za proteklih 10 godina, za razliku od SDS-a kad je bio na vlasti, napravio ogroman posao u Banjaluci – nekoliko stotina kilometara asfaltiranih puteva, izgrađenu vodovodnu mrežu, škole, ambulante, bolnice, infrastrukturu, toplovodnu mrežu.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dragoljub Davidović rekao je da je neophodan kontinuitet vlasti SNSD-a da bi Banjaluka i Republika Srpska nastavile sa razvojem i provođenjem započetih projekata.

„Nama trebaju stubovi na kojima počiva Republika Srpska – prvi stub predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, drugi stub – srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, treći stub – Narodna skupština Srpske i četvrti – poslanici SNSD-a u parlamentu BiH“, poručio je Davidović.

Na tribini je bilo riječi o politikama SNSD-a i o tome šta je SNSD uradio u proteklih osam godina na političkom učvršćivanju Republike Srpske, o razvojnim programima, ali i o teškoj ekonomskoj krizi i elementarnim nepogodama koje su zadesile Srpsku ove godine.

Predstavljeni su kandidati SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri i za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se