15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Pomoć za Zvorničane iz Švajcarske

ZVORNIK – Iz švajcarskog kantona Tićino danas je u Zvornik stiglo oko tri tone pomoći u hrani, sredstvima za higijenu, pelenama za bebe, odjeći, obući.

Pomoć za Zvorničane iz Švajcarske (4)

Donatori vrijedne pomoći su porodice Milana Kostića, Daneta Miloševića, Caneta Miloševića, Gorana Ostojića, Dragana Markovića i Radana Petrovića koje žive i rade u Švajcarskoj, a porijeklom su iz zvorničke opštine.

– Bili smo potreseni onim što smo vidjeli, stradanjem u poplavama i klizištima i odlučili smo da pokušamo da obezbjedimo ono što smo uvidjeli da je u prvi mah najpotrebnije i donesemo ovdje – rekao je Kostić.

Dane Milošević je najavio da će i u narednom periodu nastaviti na sličan način da pomažu građanima u zvorničkoj opštini obezbjeđujući ono što im je potrebno.

– Namjera nam je da nastavimo i vidjećemo na šta više da se orijentišemo – istakao je Milošević.

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović zahvalio se donatorima istakavši da je ogroman značaj svake vrste pomoći koja se pruži u ovakvim vremenima.

– Današnji gest nas je dirnuo jer se radi o ljudima koji žive i rade daleko od Zvornika, ali se saosjećaju sa ovdašnjim narodom. Vidimo da i tamo daleko misle o ljudima koje je zadesila poplava i lično sam im zahvalan, a ističem im zahvalnost i u ime svih građana opštine Zvornik – rekao je Stevanović.

On je dodao da, koliko znači pomoć koju su donijeli, još više znači saznanje da su našu ljudi koji žive i rade u inostranstvu uvijek sa nama i uz nas.

Švjacarska, tićino, pomoć, zoran stevanović, načelnik, opština zvornik, vrijedna, pomoć, poplave, poplavers, zvornik, gastarbajteri

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se