20.4 C
Zvornik
08. мај 2024.

NDP nastavlja kampanju uvreda i optužbi bez pokrića

BANJALUKA – Narodni demokratski pokret /NDP/ nastavlja kampanju uvreda, laži i optužbi bez pokrića, koju je Savez za promjene afirmisao od samog svog nastanka, navodi se u saopštenju Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/.

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD)

„Ne pomažu tu ni demantiji, ni dokazi, ni objašnjenja, jer je taj savez odlučan u namjeri da prevarama i lažima pokuša da se dokopa vlasti. Ipak, s vremena na vrijeme predsjedniku NDP-a Draganu Čaviću proradi savjest, za razliku od drugih čalanova Saveza, pa onako uz put pokuša da kaže da ne vode probosansku politiku. I to bi bilo pohvalno da nije riječ o pukom verbalizmu koji Čavić sam demantuje kada govori o odnosu prema Sarajevu“, ističe se u saopštenju.

SNSD poručuje da će se i dalje boriti svim sredstvima da se ovlaštenja garantovana Dejtonom i Ustavom vrate u nadležnost Republike Srpske, kao i protiv opstrukcije razvoja Srpske koja dolaze iz Sarajeva.

„Za nas je najvažnije pitanje razvoj Srpske i za to ćemo se uvijek boriti, bez obzira što su bošnjačke partije i Koalicija ‘Prvi mart’ u Savezu za promjene u Republici Srpskoj, nažalost, pronašle svog saveznika“, naglašava se u saopštenju SNSD-a.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić je na sinoćnjoj javnoj tribini u Prijedoru odbacio optužbe da NDP i stranke okupljene u Savezu za promjene vode probosansku politiku i ocijenio da „niko iz Republike Srpske nema potrebe da se svađa s bilo kim iz Sarajeva“.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se