14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Pokrenuta humanitarna akcija za poslanika Babalja, jer ima platu od „samo“ 4.700 KM (foto/video)

Poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Parlamentu BiH Darko Babalj nedavno se „požalio“ kako sve njegove kolege imaju veću platu od njega. Istakao je da njegova primanja iznose 4.700 KM i ništa više nema!? Duhoviti građani BiH odmah su pokrenuli humanitarnu akciju za Babalja.

Humanitarna pomoć za Darka Babalja (7)

Na Fejsbuku je otvorena stranica pod nazivom Humanitarna pomoć za Darka Babalja, a osnivači su istakli da su grupu otvorili kako bi pomogli Babalju u teškim vremenima.

Korisnici na stranici objavljuju Babaljeve fotografije sa sjednica, na kojima izgleda kao da se dosađuje, uz komentar da ima najbolji posao na svijetu i da čim legne „polu-zaspi“, a objavljeno je i više fotomontaža.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=f5Ihx642U80]

Takođe, prate i njegov rad u Parlamentu, pa navode kako je on među onim poslanicima koji nisu predložili niti jedan zaključak, inicijativu niti amandman, a za pola godine postavio je samo jedno pitanje.

Štaviše, dosjetljivi građani su u pojedinim bh. gradovima postavili i kutije za humanitarnu pomoć Babalju.

Tokom svog mandata Babalj se najviše „proslavio“ trominutnom šutnjom, tačnije kada se u oktobru prošle godine na sjednici Parlamenta javio za repliku, a zatim ustao i ćutao.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vJ1UOHU5jaI]

(Klix.ba)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se