15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Kćerka pronašla tijela roditelja koji su se raznijeli bombom

Bračni par Dragan i Stoja Vignjević, iz Gornjih Rakana kod Novog Grada, poginuli su sinoć u porodičnoj kući, a uviđajem je utvrđeno da je riječ o samoubistvu bombom.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CMMleGpTqNE]

Iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti su potvrdili informaciju i dodali da se neće moći utvrditi ko je od supružnika aktivirao eksplozivnu napravu.

Ekipa ATV-a sinoć je bila na licu mjesta i razgovarala sa članovima porodice. Dragomir Carić, ispričao je za ATV da je , da tregedija bude veća, kćerka pokojnih Vignjevića pronašla tijela roditelja.

„Juče ih je, već ujutro zvala ali se niko nije javljao na mobilne telefone. S obzirom da su Vignjevići živjeli na obali Une, okruženi šumom, mislila je da nema signala. Nakon posla je otišla do njih i zatekla stravičan prizor“, ispričao je Carić.

Šokirana žena je pozvala policiju koja je na licu mjesta zatekla tijela Dragana i Stoje na podu, licem okrenutima jedno prema drugom i kraterom od bombe između njih.

Carić je još ispričao da je u porodici već bilo nekoliko slučajeva samoubistava i da je ovo već četvrto.

Motiv je nepoznat iako se nezvanično saznaje da je Dragan imao dugogodišnjih problema sa alkoholom, a njegova supruga psihičkih problema. I pored toga, niko od članova porodice, kako su rekli, nije mogao da nasluti ovu tragediju.

(ATV/Nezavisne novine)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se