5.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Princeze ljepše u novim dresovima

Poklon preduzeća „Zvornik putevi“ fudbalerkama iz Karakaja

ZVORNIK – Ženskoj sekciji fudbalskog kluba Radnički iz Karakaja, predstavnik preduzeća „Zvornik putevi“ poklonio je komplet od 20 dresova, šortseva i štucni.

Sekciju čini dvedesetak mladih djevojaka iz Karakaja, Zvornika, Čelopeka, Ulica, Ekonomije i susjednih mjesta ali i tri djevojke iz Malog Zvornika. Osim ove sekcije na području zvorničke opštine vrijedno trenira više od pedeset djevojčica.

– Nama mnogo znači ovaj poklon jer znamo da nas neko prati i biće nama podstrek da nastavimo vrijedno trenirati. Postojimo od marta ove godine i do sada smo trenirali i igrali prijateljske utakmice. Svakim danom dolaze nam nove djevojčice koje pokazuju talenat i volju za bavljenje fudbalom. Igrali smo nekoliko utakmica sa ekipom Radnik Bumeranga i još nekim ekipama iz Bjeljine. Imali smo sasvim zapažen nastup na Igrama mladih u Sarajevu, gdje smo takođe ostavili dobar utisak. Sve naše djevojke su odlične učenice i mi imamo kontakte sa roditeljima u kojim tražimo da one prvo obavljaju školske obaveze pa tek onda da treniraju fudbal – rekao nam je Marinko Kuvač, ranije uspješan igrač Bosne iz Visokog sa kojim radi i njegov sin Nebojša.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se