20.4 C
Zvornik
29. април 2024.

Sutra stiže Velež. Važan 12. igrač!

ZVORNIK – U prostorijama FK “Drina“ danas je održana konferencija za novinare na kojoj su se obratili šef stručnog štaba Mile Lazarević i golman Igor Marković.

U utakmici 24. kola Mtel Prve lige Republike Srpske fudbaleri Drine iz Zvornika u subotu na domaćem terenu igraju utakmicu protiv fudbalera Veleža iz Nevesinja.

press fk drina zvornik 1

Nakon dvadeset tri odigrane utakmice fudbaleri Drine nalaze se na 12. mjestu na tabeli sa dvadeset sedam osvojenih bodova.

“Sutra nas očekuje susret sa ekipom Veleža. Neće biti laka utakmica. Prisjetimo se kako su nas kao gosti deklasirali prošle godine u Zvorniku rezultatom 3:0. Bio je ovo zanimljiv duel u koji smo ušli kao favorit. Međutim, gosti iz Nevesinja su pokazali da se dobar fudbal igra i u nižim ligama. Iznenadili su nas i u revanš sasvim zasluženo tada ušli sa velika tri gola prednosti. Nije bio lak period za Drinu. Trenutno sam zadovoljan igrom naših fudbalera, mislim da su fizički jedni od najspremnijih i u sutrašnji susret ulazimo sa puno optimizma. Što se tiče povreda, Srećković neće igrati u susretu protiv Veleža, ostali će biti na terenu. Ima još dosta utakmica da sa igra, svaki susret je bitan, ali trenutno smo zadovoljni postignutim rezultatima“.

Fudbaleri Drine ostvarili su značajnu pobjedu u 23. kolu mtel Prve lige Republike Srpske pobjedivši prnjavorski LJubić rezultatom 0:1. Ekipa Drine došla je u Prnjavor oslabljena za jednog od najboljih pojedinaca ove polusezone Aleksandra Ilića koji je u Zvorniku ostao zbog povrede i kartona.

press fk drina zvornik mile lazarevic

“Pohvalio bih momke na prošlom gostovanju gdje smo osvojili tri boda savladavši ekipu LJubića na njihovom terenu. Zadovoljni smo atmosferom u klubu i planiranim aktivnostima i ciljevima”, rekao je Lazarević.

Golman Igor Marković rekao je da ih očekuje ozbiljan protivnik, ali da će ostaviti srce na terenu i probati uzeti nova tri boda protiv Veleža.

press fk drina zvornik igor markovic golman fk drina

“Vrlo nam je važno da imamo još jednog igrača u sutrašnjem meču, a to je publika koja nam je vrlo važna. Nadamo se da će doći u što većem broju i dati nam snagu da sutra budemo sjajni na terenu i uzmemo nova tri boda za Drinu”, poručio je Marković.

Meč protiv ekipe Veleža počinje sutra (6. april 2024.) od 15.30 časova na Gradskom stadionu Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se