8.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Slovenci su nam dužni za poraz sa „Grbavice“

Slovenci su kvalitetna ekipa, ali su nam ostali dužni za poraz sa „Grbavice“, poručio je Igor Janković, selektor mlade U21 fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Strateg „zmajića“ danas je objavio spisak za naredni meč u kvalifikacijama za EURO 2025. koji će njegovi puleni odigrati u gostima protiv selekcije Slovenije.

Utakmica je na programu 22. marta u 18 sati na stadionu „Fazanerija“ u Murskoj Soboti.

„Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Slovenija je u kvalifikacijama pokazala da ima talentovanu selekciju. Imaju deset igrača u inostranim klubovima što takođe na neki način govori o njihovom kvalitetu. Međutim, možemo reći da su nam ostali dužni, jer su nas pobijedili na „Grbavici“. Smatram da tad nismo zaslužili poraz jer smo igrali veoma dobro. Očekujem da odigramo što kvalitetnije jer bi nas pobjeda vratila u život i ostali bismo u igri da se kvalifikujemo na veliko takmičenje“, rekao je Janković i dodao:

„Malo smo osvježili spisak, jer je nekoliko igrača promijenilo klubove i nisu bili standardni u posljednje vrijeme. Ujvereni smo da igrači koji su dobili poziv mogu odgovoriti zadatku i donijeti nam željeni rezultat. Činjenica da je Ivan Bašić prekomandovan u „A“ tim nam otežava stvari, ali najbitnije je da mladi reprezentativci prelaze u seniorsku selekciju. Siguran sam da će još igrača krenuti tim putem i u budućnosti nastupati za „A“ reprezentaciju naše zemlje“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se