4.4 C
Zvornik
28. април 2024.

Pavlović svečano otvorio Evropski juniorski kup u Sarajevu uz prisustvo ambasadora Srbije i Japana

Predsjednik Džudo saveza Bosne i Hercegovine, Ognjen Pavlović, otvorio je Evropski juniorski džudo kup u Sarajevu prethodnog vikenda. Na otvaranju su prisustvovali ambasador Srbije u BiH, Nj.E. Ivan Todorov, i ambasador Japana u BiH, Nj.E. Kinefuchi Masami.

Pavlović je ovom prilikom pohvalio takmičare.

-Još jednu veličanstvenu tehničku organizaciju upotpunili su rezultati naših reprezentativaca, a prije svega Sofije Pajić koja je osvojila zlatnu medalju, kao i Lane Bjelice, Lazara Ždrale i Vidaka Maljevića koji su osvojili bronzane medalje – rekao je Pavlović.

  • Evropski juinorski dzudo kup u Sarajevu 3
  • Evropski juinorski dzudo kup u Sarajevu Ognjen Pavloic
  • Evropski juinorski dzudo kup u Sarajevu 1

Četiri kadeta iz Omladinskog džudo i sambo kluba „Sokolovi“, Nikolina Jasikovac, Marija Luledžija, Danijela Kajtazović i Nikola Radivojević, nastupila su na ovom takmičenju. Iako mlađi od konkurencije, pokazali su raskošan talenat, a Danijela je bila na korak od medalje, zauzevši visoko peto mjesto u finalnom bloku.

Međunarodni sudija i član kluba, Dane Pepić, sudio je na ovom kupu i osvojio nove bodove na sudijskoj listi.

Na ovom prestižnom juniorskom kupu, koji predstavlja važno takmičenje za prikupljanje bodova za svetsku rang listu, okupilo se čak 300 takmičara iz 23 različite zemlje. Ova velika internacionalna prisutnost svjedoči o značaju i ugledu ovog turnira u džudo svetu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se