17 C
Zvornik
27. април 2024.

Novac od poklona za 8. mart preusmjerila za pomoć dječaku iz Ljubovije

ZVORNIK – Džudo klub Sokolovi podijelio je inspirativnu priču na svojoj Facebook stranici koja ističe humanost njihovog trenera, Suzane Damjanović.

Suzana Damjanović, profesorica u JU TŠC i trener u DŽK Sokolovi, donijela je plemenitu odluku da novac prikupljen od učenika povodom Dana žena preusmjeri za pomoć dječaku Igoru Brkiću iz Ljubovije kome je novac potreban za liječenje.

Ovaj gest dodatno je pojačala i činjenica da zbog svoje skromnosti nije htjela ni da da izjavu za naš portal. Kako su nam rekli iz kluba, oni su sve objavili.

Osim što se Džudo klub Sokolovi istakao kao jedan od naujspješnijih sportskih klubova u Zvorniku poslednjih godina, ovaj klub se takođe ističe i po svojoj izraženoj humanosti.

-Naši treneri zajedno sa djecom često organizuju ili učestvuju u humanitarnim akcijama. Posljednji gest našeg trenera Suzane Damjanović pokazuje da je to duboko ukorenjen dio naše klupske kulture – ističu u klubu.

Ovaj gest popularne Suze, kako je zovu, ne samo da podsjeća na važnost solidarnosti i podrške među ljudima, već takođe pokazuje kako se sportske vrijednosti mogu prenijeti izvan sportskih dvorana, inspirišući zajednicu na činjenje dobrog.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se