19.4 C
Zvornik
27. април 2024.

Na Radnik bez Ćuluma

ZVORNIK – Fudbalere “Drine” iz Zvornika sutra od 15 časova, na gradskom stadionu očekuje meč protiv “Radnika” iz Bijeljine u okviru petog kola Mtel Prve lige Republike Srpske. Tim povodom danas je u prostorijama FK “Drina organizovana konferencija za štampu na kojoj su se obratili sportski direktor FK “Drina” Milan Đokić i fudbaleri Drago Maksimović i Nenad Srećković.

Milan Đokić, sportski direktor kluba, rekao je novinarima, da ih sutra očekuje komšijski derbi sa starim znancima, FK “Radnik” iz Bijeljine.

-U prva četiri kola osvojili smo pet bodova od mogućih dvanaest. Do kraja prvenstva ima još da se igra. Naš cilj je da izbjegnemo mjesta koja vode u baraž za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. U opticaju je još 39 bodova, od toga sedam utakmica igramo kod kuće i šest u gostima. U planu je bilo osvajanje šest bodova, mi smo osvojili 5, ali idemo dalje. Našu podršku imaju i igrači i stručni štab. Jutros smo održali sastanak sa fudbalerima i sutra očekujemo novo, bolje njihovo izdanje. Imamo nedostataka zbog kartona i povreda. Na meču protiv Radnika neće igrati Ćulum zbog žutih kartona, upitni su Ilić i Janjić zbog povreda koje su zaradili u prethodnom periodu. Očekujemo sutra dobru utakmicu i pozivamo ljubitelje fudbala i FK “Drina” da dođu i podrže nas u ovom susretu – rekao je Đokić.

Pres konferencija FK Drina Mila DJokic sportski direktor

Drago Maksimović iz Novog Sada je novo Drinino pojačanje. Zvornička Drina mu je poznata jer je i ranije igrao za nju.

“Došao sam u Drinu da pomognem, da se što bolje plasiramo na tabeli i da pravimo dobar rezultat. Zatekao sam drugačiju atmosferu u klubu nego ranije, drugačiji i bolji rad nego ranije i mislim da možemo da napravimo dobar posao do kraja sezone”, istakao je Maksimović.

Pres konferencija FK Drina Drago Maksimovic

Na konferenciji se obratio i fudbaler Nenad Srećković koji je pohvalio ekipu Radnika i rekao da ih očekuje težak meč.

-Pred nama je veoma zahtjevna utakmica protiv ekipe koja je prva na tabeli i koja ima devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirane Laktaše. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Imaju nekoliko iskusnih igrača sa premijerligaškim iskustvom, individualaca koji u svakom trenutku mogu da riješe utakmicu na svoj kvalitet. Imamo obavezu prema sebi i prema našim navijačima sutra da budemo što bolji na terenu, pojasnio je Srećković.
“Mečevi sa Radnikom uvijek su teški i iscrpljujući, ali i prepuni uzbuđenja i dobrog fudbala. Oni su u vrhu tabele, a mi smo pod moranjem tri boda. Kao i uvijek, obećavamo maksimalno angažovanje cijele ekipe i spremni smo da krenemo od prvog zvižduka u juriš na gol. Očekujemo i dobar odziv publike i navijača koji će nam mnogo značiti”, poručili su iz FK “Drina”.

Pres konferencija FK Drina Nenad Sreckovic

Drina – Radnik, 27. mart, SRIJEDA, 15 časova, Gradski stadion Zvornik. Ulaz za djecu i žene besplatan! Vidimo se!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se