13.1 C
Zvornik
30. април 2024.

Gradonačelnik Ivanović: Grad će finansirati matursku proslavu

Grad Zvornik će finansirati proslavu maturske večeri za oko 450 maturanata iz dvije zvorničke srednje škole – Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ i Tehničkog školskog centra, odlučeno je na sastanku gradonačelnika Zvornika Bojana Ivanovića i direktora ove dvije obrazovne ustanove, Biljane Pisić i Gorana Grujića.

Sredstva za ovu namjenu su obezbijeđena, inicijator ove ideje je gradonačelnik Ivanović, a cilj je da svi maturanti budu dio večeri koju će dugo pamtiti i ujedno da se i učenicima i roditeljima olakšaju pripreme za predstojeću maturu.

„Drugu godinu zaredom Grad će finansirati proslavu maturske večeri. Odlučili smo se na ovaj korak jer jedan dio učenika, zbog novčanih poteškoća, nije u mogućnosti finansirati proslavu. Oni su budućnost našeg grada i vjerujem da će svojim znanjem, radom i vizijom, doprinijeti njegovom razvoju“ – istakao je Ivanović.

Nema sumnje da će druženja, prijateljstva, suze i smijeh, ali i nezaboravne uspomene tokom školovanja ostati u srcima zvorničkih maturanata zauvijek. Pamtiće i ovaj gest Gradske uprave kao svojevrsni znak poštovanja i društvene odgovornosti. Gradonačelnik je pozvao sve maturante da se prijave za proslavu mature, koju će finansirati njihov Grad. Proslava će biti organizovana 24. maja u jednom od zvorničkih ugostiteljskih objekata.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se